نحوه اجرای میکروسمنت


نحوه اجرای میکروسمنت :
درصورتی‌که در نظر دارید از میکروسمنت در پروژه بعدی خود استفاده کنید، مهم است برای دستیابی به نتایج مطلوب، تکنیک‌های مناسب اجرایی را بدانید. این راهنمای جامع به‌صورت مرحله‌به‌مرحله شما را با مراحل اجرای میکروسمنت بر روی کلیه سطوح آشنا می‌کند.
نحوه اجرای میکروسمنت، راهنمای مرحله‌به‌مرحله
5 مرحله اجرای میکروسمنت عبارت‌اند از:
1- آماده‌سازی سطح
مرحله اول در فرایند اجرای میکروسمنت بتن سازان، اطمینان حاصل‌کردن از تمیز، خشک و صاف بودن سطح زیر کار است. در مواردی که کف‌ها و دیوارها نیاز به رفع نقص دارند، انجام مراحل آماده‌سازی اضافی لازم است.
2- اجرای لایه پایه(Base Coat)
مرحله دوم در اجرای میکروسمنت اعمال لایه پایه یا Base Coat است. این لایه به‌عنوان آستر عمل می‌کند و اطمینان از چسبندگی مناسب میکروسمنت را با زیر کار ایجاد می‌کند.
جهت اجرای لایه آستر، مواد میکروسمنت را طبق دستورالعمل تولیدکننده مخلوط کنید. از یک ماله استیل برای اجرای لایه پایه میکروسمنت بر روی سطح زیر کار استفاده کنید. اجرا را در بخش‌های کوچک انجام دهید و میکروسمنت را به یکنواختی پخش کنید.
هنگامی که بافت میکروسمنت هنوز تازه است، با استفاده از یک ماله استیل با تکنیک‌های مختلف بافت‌ها یا طرح‌های منحصربه‌فرد ایجاد کنید. به طور مداوم ضخامت و بافت میکروسمنت را نظارت کنید تا سطح یکنواخت باشد.
زمان خشک‌شدن ممکن است بسته به عواملی مانند رطوبت و دما متفاوت باشد. پیش از انجام مراحل بعدی، باید اطمینان حاصل کنید که میکروسمنت به طور کامل خشک شده باشد.
3- اجرای لایه دوم
وقتی لایه آستر خشک شد، زمان آن است که لایه دوم میکروسمنت را اجرا کنید. این لایه رنگ و بافت موردنظر را به سطح اضافه می‌کند. برای اعمال لایه دوم مهم است که به جهت معکوس نسبت به لایه اول این کار انجام شود.
این لایه نیز جهت خشک‌شدن به 24 ساعت زمان نیاز دارد.
4- سمباده زنی
بعد از خشک‌شدن لایه دوم، سمباده زنی ضروری است تا پرداخت صاف و یکنواختی به دست آید. اقدامات لازم جهت انجام این کار شامل موارد زیر است:
از یک سمباده دستی و یا ماشینی استفاده کنید.
به‌آرامی سطح را با حرکات گردشی سمباده زنی کنید و به مناطق ناهموار توجه کنید.
گردوخاکی که در زمان سمباده زنی تولید می‌شود را با استفاده از جارو و یا پارچه مرطوب جمع‌آوری کنید.
سطح را برای اطمینان از صاف بودن با دست بررسی کنید.
5- اعمال لاک (وارنیش)
به جهت حفاظت هر چه بیشتر و افزایش ماندگاری سطح، لاک ویژه بتن سازان را بر روی میکروسمنت اعمال کنید. اعمال لاک (وارنیش) باعث حفاظت از میکروسمنت در برابر لکه‌ها و همچنین آب نیز می‌شود. علاوه بر این، اعمال لاک برای اطمینان از کامل‌بودن مقاومت میکروسمنت در برابر هر گونه محصول تمیزکننده استاندارد (مانند آب‌ژاول، آمونیاک، مواد ضد ‌لکه) نیز ضروری است.
لاک‌های میکروسمنت در 2 مدل براق و مات تولید می‌شوند. سازندگان معمولاً پوشش براق را برای کف‌ها و پوشش‌های مات را برای دیواره‌ها توصیه می‌کنند. این محصول نیز با استفاده از یک رولر با موی کوتاه اعمال می‌شود.
مراحل اعمال لاک (وارنیش) بر روی میکروسمنت:
از یک رولر برای اعمال یک‌لایه لاک باتوجه‌به دستورالعمل سازنده استفاده کنید و اجازه دهید لاک به طور کامل خشک شود.
بعد از تکمیل مراحل فوق، میکروسمنت به طور کامل آماده استفاده است و می‌توانید از زیبایی آن لذت ببرید.
نکات فنی در زمان اجرای میکروسمنت
مهم‌ترین نکاتی که در اجرای میکروسمنت باید به آن توجه فرمایید عبارت‌اند از:
آماده‌سازی سطح:
اطمینان حاصل کنید که سطح کاملاً صاف، تمیز و خشک باشد تا میکروسمنت به‌درستی روی آن چسبیده و به نتیجه‌ و پرداخت نهایی مطلوب برسید.
میزان مواد:
مقادیر موردنیاز مواد را به‌دقت محاسبه کنید.
خواص محیطی:
میکروسمنت برای استفاده در محیط‌های خشک و بدون تماس مستقیم با آب مناسب است. در صورت نیاز به کاربرد در مناطق مرطوب، از لاک پلی‌یورتان بتن سازان استفاده کنید.
زمان خشک‌شدن:
قبل از اعمال لایه‌های بعدی اجازه دهید هر لایه از میکروسمنت به طور کامل خشک شود.
استفاده از ابزارهای مناسب: برای اجرای میکروسمنت از ابزارهای مناسب و دستگاه‌های حرفه‌ای استفاده کنید تا به نتیجه‌ای بهتر دست پیدا کنید.

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *