میکروسمنت نما :
کاربرد میکروسمنت نه تنها در دکوراسیون داخلی، که در نمای ساختمان نیز می باشد و زیبایی آن در عین سادگی به قدری است که طرفداران زیادی برای خود دست و پا کرده است. میکروسمنت نما که از نظر ظاهری شباهت فراوانی به سیمان و بتن دارد، به عنوان یکی از پوشش های جدید نما در ساختمان ها و مکان های عمومی مورد استفاده قرار می گیرد. میکروسمنت فضایی مدرن و کاملا امروزی به ساختمان ها می بخشد و در آپارتمان هایی که با این سبک ساخته و چیدمان شده اند، گزینه بسیار مناسبی است. رنگ طوسی و خاکستری این متریال به مدرن تر شدن آن کمک می کند. همچنین برای تنوع بخشی به نمای ساختمان در کنار میکروسمنت از متریال های دیگری نظیر فلز، سنگ و یا چوب هم استفاده می شود.
در نمای چه ساختمان هایی از میکروسمنت استفاده می شود؟
با اینکه استفاده از میکروسمنت در نما محدودیتی ندارد و بر روی هر سطحی می توان از این متریال استفاده نمود، اما برای آنکه نتیجه کار بهتر و درست و منطقی تر از آب در بیاید، لازم است بدانید که بهتر است بر روی چه ساختمان هایی از میکروسمنت نما استفاده گردد. همانطور که گفته شد یکی از ویژگی های مهم میکروسمنت آن است که فضا را مدرن می کند؛ بنابراین اگر در معماری ساختمان تان از المان های مدرنیته استفاده نموده اید، می توانید با خیال راحت میکروسمنت را به کار ببرید. با کمی جستجو در اینترنت و مشاهده تصاویر ایرانی و خارجی در این باره، می توانید ایده های قوی و جالب توجه ای شکل دهید، دیدن تصاویر این نمونه های اجرایی و موفق به یاری شما خواهد آمد تا بدانید که برای طراحی و اجرای نمای میکروسمنت به چه نکاتی باید توجه کنید.
ترکیب میکروسمنت و سایر متریال ها در نما
در کنار میکروسمنت می توان از متریال های دیگری مانند چوب، فلز، سنگ و شیشه هم استفاده کرد. اینکه این متریال ها چطور و چگونه با هم استفاده شوند و در کنار هم قرار گیرند تا بهترین نتیجه حاصل شود، بستگی به مهندس معماری دارد که نقشه نمای ساختمان شما را طراحی می کند. اما به طور کلی در نماهای مدرن ساختمان ها در کنار میکروسمنت نما و با طراحی های خاص به گونه ای که آسیبی به مفهوم نما وارد نشود، می توان از متریال نام برده شده استفاده نمود. در کاربرد میکروسمنت نما نتیجه کار سطحی صاف همراه با بافتی خاص است. تلفیق سطوح صاف و یکدست میکروسمنت با سنگ های دکوراتیوی نظیر گرانیت و مرمر و یا ترکیب میکروسمنت نما به رنگ طوسی و چوب های قهوه ای رنگ، نتیجه ای جز زیبایی و جذابیت پدید نخواهد آورد.
نمای میکروسمنت برای چه مکان هایی پیشنهاد می شود؟
علاوه بر آنکه می توان از نمای میکروسمنت در ویلاها و آپارتمان های مسکونی خاص و منحصر به فرد استفاده کرد، از این متریال برای نمای مکان های عمومی هم می توان به بهترین شکل استفاده نمود. برای مثال در دنیا از نمای میکروسمنت در نمای موزه های مدرن استفاده می شود. طراحان و معماران بزرگ و مشهور دنیا از این متریال به طور گسترده ای در طراحی های مدرن خود استفاده می کنند. کاربرد میکروسمنت نما همچنین در دیوار های خارجی کافه ها و رستوران ها نیز پیشنهاد خوبی است. هم به صورت تنها و هم در تلفیق با دیگر متریال می توان از نمای میکروسمنت در رستوران ها استفاده کرد. علاوه بر رستوران، فروشگاه ها نیز مکان های مناسبی برای به کارگیری میکروسمنت نما هستند. در این فضاها با چیدمان های جذابی که توسط ترکیب میکروسمنت و سایر متریال ها در نما ایجاد می شود، حتما مشتریان بیشتری هم به این مکان خواهند آمد.
درباره مکان های پیشنهادی برای کاربرد نمای میکروسمنت به باشگاه های ورزشی هم اشاره می شود، حتما نمونه های مختلفی از آن را دیده اید که هم در نمای باشگاه و هم در دیوار های داخلی از میکروسمنت نما استفاده شده است. دیگر مکانی که در آن از این متریال به طور گسترده استفاده می شود، گالری های هنری است. به دلیل آنکه میکروسمنت سطحی یکدست را ایجاد می کند هم در نما و هم در داخلی گالری ها از این ماده استفاده می شود. مراکز خرید، ادارات و شرکت ها، ساختمان های خاص و منحصر به فرد و غیره دیگر جاهایی هستند که برای استفاده از نمای میکروسمنت عالی خواهند بود.
کاربرد میکروسمنت در راه پله ها
خیلی از اوقات در ساختمان های مدرنی که در نمای آنها و دکوراسیون داخلی شان از میکروسمنت استفاده شده، ترجیح می دهند که از این ماده در راپله ها نیز استفاده کنند. هم برای پوشش دیوار های راه پله و هم خود پله ها می توان از میکروسمنت استفاده نمود. برای پله ها ترکیب میکروسمنت و فلز برای مستحکم تر شدن آن پیشنهاد می شود.
میکروسمنت نما چه رنگی است؟
میکروسمنت نما به هر رنگی که بخواهید در خواهد آمد. اما مرسوم ترین، متداول ترین و البته محبوب ترین رنگ برای میکروسمنت نما رنگ طوسی بوده که شبیه بتن و سیمان است. این رنگ طوسی هم بسیار جذاب بوده و هم رنگی است که امروزه مورد پسند خیلی از افراد مخصوصا جوان تر ها قرار می گیرد. اما همانطور که گفته شد شما می توانید با اضافه کردن هر رنگی به خمیر میکروسمنت، آن را به رنگ دلخواه خود درآورید. این رنگ باید از جنس اکریلیک باشد تا بتواند با خمیر میکروسمنت به خوبی ترکیب شود. با وجود آنکه تمامی رنگ ها قابلیت استفاده در میکروسمنت نما را دارند اما رنگ های ترکیبی نظیر طوسی – قهوه ای، سبز – طوسی، سفید-طوسی تیره پر طرفدار ترین ترکیب رنگ های میکروسمنت نما را تشکیل می دهند. همچنین می توان از ترکیب این رنگ ها در کنار یکدیگر نیز استفاده نمود.
میکروسمنت نما ساده و یا بافت دار؟
میکروسمنت قابلیت ایجاد به صورت ساده و یا بافت دار را دارد. ساده این معناست که سطح دیوار به صورت کاملا صاف و یکدست میکروسمنت می شود و ممکن است تنها رد ناچیزی از کاردک بر روی دیوار باقی بماند. اما در هنگامی که شما مدل بافت دار را انتخاب می کنید، اجرا کننده میکروسمنت نما با ایجاد خط و خطوطی خاص، بافت مورد نظر شما را بر روی نمای دیوار پدید می آورد. اینکه کدام مدل را ترجیح دهید، بستگی به طرح نمای شما و سلیقه شخصی تان دارد.
ویژگی ها و مزایای میکروسمنت نما
یکی از ویژگی های مهم میکروسمنت نما آن است که این متریال دوام، مقاومت و استحکام کافی برای قرار گیری برای دیوار های خارجی را دارد. به این معنی که این پوشش برای سال ها می تواند زیبایی بخش نمای بیرون ساختمان باقی بماند. همچنین میکروسمنت نما در برابر رطوبت، باد و باران و نور خورشید بسیار مقاوم است. علاوه بر آن به دلیل سبک بودن نسبت به سنگ باعث می شود که وزن کلی ساختمان هم کمتر شود. این موضوع در مواقعی همچمون زلزله یک ویژگی خوب محسوب می گردد. درباره ترمیم و بازسازی آن نیز باید گفت که میکروسمنت نما در صورت آسیب هایی مانند سوراخ شدن، ترک خوردن و غیره بسیار مقاوم است اما در هنگام بروز چنین مشکلاتی به سادگی ترمیم و بازسازی می شود. درباره هزینه خرید و اجرای آن نیز باید گفت که این متریال در مقایسه با متریالی همچون سنگ بسیار ارزان تر بوده و با انتخاب آن در نمای ساختمان می توانید در هزینه های تان صرفه جویی کنید. البته همانطور که گفته شد انتخاب میکروسمنت برای نما مستلزم آن است که شرایط برای استفاده از آن فراهم باشد و نتیجه کار فکر شده و درست از آب در بیاید.
No comment